Brugte biler hos Carsten Pedersen Automobiler

Vi er medlem af AutoBranchen Danmark og vi følger naturligvis Købelovens bestemmelser i forbindelse med salg af brugte biler. Hvilket vil sige, at der er 2 års reklamationsret på solgte biler ifølge købeloven. Endvidere giver vi op til 6 måneders 100 % garanti uden merpris for dig som kunde! Det betyder, at vi betaler arbejdsløn og reservedele 100 % – Det er da tryghed!

Når du handler brugt bil hos os får du en skriftlig kilometergaranti samt garanti mod skjult restgæld.

KLARGØRING 

Alle vores detailbiler bliver gennemgået både teknisk og kosmetisk inden levering. Teknisk vil sige, at de bliver kontrolleret på en lang række punkter ligefra: Service – tandrem og dæk. Kosmetisk bliver de mere end bare støvsuget og vasket. Udvendig klargøring består af polering, rens af dørkanter og falser, opfriskning af plastdele samt rens af motorrum. Indvendigt bliver de støvsuget, ruder bliver pudset ind- og udvendigt, og plastdele bliver opfrisket.

HURTIG LEVERING

I de fleste tilfælde står vores biler klargjort både teknisk samt kosmetisk. Da vi har let tilgang til nummerplader betyder det for dig som kunde, at vi kan levere din nye bil indenfor samme dag!

BILER KØBES

Vi mangler konstant brugte biler af alle mærker – så vær venlig at kontakte os for at høre prisen på din bil!

Hvis vi køber din bil afregner vi kontant med det samme og tager os af, at afmelde/omreg. så du automatisk kan få refunderet din grønne ejerafgift samt din overskydende forsikringspræmie.

HENTE/BRINGE SERVICE

I forbindelse med, at du har købt bil og f.eks. har behov for et lift fra banegården, henter vi dig gerne. Ligeledes fragter vi dig f.eks. dertil, hvis vi har købt din bil. Bare tag kontakt og vi finder sammen en løsning.

Søg blandt vores biler

Vi har 14 biler på lager

Din søgning gav 14 resultater